ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА И САДРЖАЈА НА ПЛАНИНИ ГОЧ

Уколико то финансијске могућности буду дозволиле, Краљевчани ће до краја ове године на Гочу започети инфраструктурне радове који ће додатно побољшати услове и садржаје на овој питомој планини.

Како сазнајемо у Дечјем одмаралишту „Гоч“ планирани су радови на објектима овог одмаралишта, као и припрема пројектне документације за реконструкцију и адаптацију хотела „Добре воде“ којим газдује ово предузеће.

фото: инфоКВпрес

– Планирано је да припремимо пројектну документацију, а да ли ће се радови одвијати фазно или у целости, као и када ће почети, зависиће од финасијске помоћи краљевачке локалне самоуправе и државе – каже Иван Милић, директор Дечјег одмаралишта „Гоч“.

У плану су, према Милићевим речима, и изградња нове и замена платна на постојећој спортској балон-сали, сређивање спортских терена, израда документације за девастирану велику скијашку стазу како би љубитељи зимских алпских спортова за годину-две могли поново да је користе.

Уз све то, када коначно буде завршена реконструкција пута Краљево-Гоч, осим по повољним ценама, ова планина свакако ће бити још приступачнија и привлачнија потенцијалним гостима.