БАГЕР УДАРИО У НАДВОЖЊАК

Несвакидашња саобраћајна незгода догодила се, под још неразјашњеним околностима, данас око 14 сати у месту Милочај, када је камион превозећи на приколици багер ударио у надвожњак у изградњи на будућем ауто-путу Прељина-Појате.

Том приликом причињена је материјална штета на надвожњаку на траси „Моравског коридора“ који води преко магистрале и због чије је изградње, започете почетком овог месеца, саобраћај на овој деоници пута често био потпуно обустављан.

фото: инфоКВпрес

 

Како се претпоставља, ова незгода се догодила јер је возач, или његов надређени на изградњи ауто-пута, очигледно погрешно проценио висину надвожњака, тако да је, покушавајући да камионом прође испод, врхом багера на приколици ударио у доњи део бетонске плоче.

фото: инфоКВпрес

Због незгоде, саобраћај је на овој, веома прометној деоници у прекиду, па су се из оба правца формирале дугачке колоне возила. За возила хитне помоћи и путничке аутомобиле обезбеђен је алтернативни пролаз, док су „теретњаци“ и даље чекају у колони.

А, колика је причињена штета која, сасвим извесно није мала, биће утврђено и познато након што надлежне службе и инспекције на терену обаве свој део посла.