АЛЕКСАНДАР ДАИШЕВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК СПОРТСКОГ САВЕЗА КРАЉЕВА

На ванредној скупштини Спортског савеза Краљева (ССК) за новог председника изабран је Александар Саша Даишевић, дугогодишњи спортски радник, спортски новинар и одличан познавалац спортских прилика у граду.

Он је на тој функцији наследио досадашњег председника Милоша Симовића који је недавно именован за помоћника градоначелника Краљева задуженог за спорт.

– Почаствован сам избором јер људи који су ме предложили иза себе имају завидне спортске каријере. Минулих пет година провео сам у Спортском савезу као члан Управног одбора и верујем да својим радом и организационим способностима могу да помогнем развоју спорта у Краљеву – каже Александар Даишевић, нови председник ССК.

Александар ДАИШЕВИЋ – фото: инфоКВпрес

Према његовим речима, претходни председник остварио је завидне резултате, поставио Савез на ноге и успешно учествовао у организацији тридесетак спортских манифестација и активности.

 – Најважније је да се задржи јединство међу спортским организацијама, да Спортски савез остане заједничка кућа – наглашава Даишевић. – Видећемо који су приоритети, имамо чиме да се похвалимо, поправљена је инфраструктра, али нас очекује још много посла.