УДЕС КОД РИБНИЧКОГ МОСТА

У саобраћајном удесу који се, под још неразјашњеним околностима, догодио вечерас око 19.30 у насељу Рибница, недалеко од моста преко истоимене реке на магистралном путу Краљево-Врњачка Бања, није било настрадалих, али су повређене две особе и причињена је значајна материјална штета.

Како се претпоставља, удес се догодио када је, из још неутврђених разлога, дошло до контакта „алфе ромео“ краљевачке регистрације и „фолксваген пасата“ чачанских регистарских ознака.

фото: инфоКВпрес

Од силине ударца „пасат“ се са видним оштећењима на возачевој страни заротирао, док је „алфа“ слетела у јарак крај пута. Том приликом повређени су возач и сувозач „алфе“ који су након интервенције ватрогасаца у њихом извлачењу из аутомобила превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву. 

фото: инфоКВпрес

У ову установу на превентивни преглед превежено је и двоје деце из „пасата“ која, како незванично сазнајемо, немају озбиљније озледе.

Због удеса и увиђаја, саобраћај је на овој деоници пута једно време био у потпуном прекиду, па су се возила (пре)усмеравала на алтернативне правце.