НЕНАД КРСТИЋ ПРЕДСЕДНИК КК “СЛОГА”

Некадашњи прослављени кошаркашки репрезентативац и капитен националне селекције, ас Партизана, америчких НБА тимова Њу Џерзија, Оклахоме и Бостона као и европских великана ЦСКА из Москве и турског Ефеса, Ненад Крстић нови је председник Кошракашког клуба Слога из Краљева.

Крстићу је мандат првог човека најпопуларнијег спортског колектива у граду поверен на ванредној седници Скупштине клуба на којој је изабрано комплетно ново руководство, након што је претходно у јануару поднело оставку. 

– Пред нама је велики рад јер је Слога велико кошаркашко име у земљи и региону. Посао ће бити тежак, клуб је у озбиљним организационим и финансијским проблемима, али јединствени можемо да решимо све и доведемо Слогу на место којој јој по свему припада – рекао је Ненад Крстић, захваљујући се на поверењу.

фото: инфоКВпрес

Овом приликом осим Крстића, изабрани су и нови чланови Управног одбора – Владимир Оцокољић, Горан Бајић, Марко Старовлах и Саша Чубрило које очекује напоран рад у стабилизацији клуба. То је истакао и градоначелник Краљева др Предраг Терзић, нагласивши да претходна управа није направила дугове, већ да дуг од 21 милион динара датира још из деведесетих година прошлог века.

– Доласком Крстића на чело Слога је добила нови ветар у леђа – поручио је Терзић. – Очекујем да ће клуб наставити да иде узлазном путањом и достојно представљати кошаркашки град и у домаћем првенству и у регионалној АБА лиги.