ДЕЛЕГАЦИЈА МАРИБОРА У РАДНОЈ ПОСЕТИ КРАЉЕВУ

Марибор и Краљево повезију вишедеценијски братски и партнерски односи, а заједнички циљ оба града је још боља сарадња, нарочито из области привреде, што ће значити више нових радних места и бољи стандард за све грађане.

Ово је, након састанка са градоначелником Краљева др Предрагом Терзићем и његовим сарадницима изјавио Александар Арсенович, градоначелник Марибора чија делегација ових дана борави у радној посети Краљеву.

фото: инфоКВпрес

Пошто смо већ годинама јако блиски, тражимо начине како отварати нова радна места и због тога је добро да делујемо и у једном и у другом правцу. Ти путеви су увек двосмерни и сугуран сам да, како се ми добро осећамо код вас, да ће тако бити и са вашима код нас. Мој циљ је да отварамо та врата, да помажемо једни другима знањем и искуствима. Сигуран сам да ћемо следећи пут већ говорити о неким стварним реализацијама на подручју привреде –  додао је градоначелник Марибора. 

Овом приликом, градоначелник Терзић је истакао да је од обостране користи да се партнерство и братски односи између Краљева и Марибора прошире и подигну на виши ниво успостављањем јаче економске сарадња између фирми и привредника два града.