ПРИЈАВА ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ

За Пензионерске картице које ће им омогућити да остваре бројне попусте и погодности у Краљеву влада велико интересовање најстаријих мештана града и околине.

О томе најбоље свдеочи и данашња велика гужва на Тргу српских ратника приликом јавног пријављивања пензионера на неколико штандова Фонда ПИО. 

– Надам се да ћемо картицама моћи да остваримо попусте приликом куповине у маркетима, али и у мањим радњама, приликом куповине одеће и обуће, можда и беле технике. Очекујем велики одзив наших фирми, друштвено одговорних предузећа, установа и привредника – каже Ратомир Дробњак, председник Удружења пензионера Краљево.

фото: инфоКВпрес

Слично говоре и остали краљевачки пензионери који су се успешно пријавили за своју картицу.

– И ово је значајна помоћ, да се не мучим приликом пријављивања. Све су уместо мене одрадиле љубазне девојке на штанду. Сада ми преостаје да сачекам картицу и да од октобра остварујем погодности – каже Славиша Јовановић из Краљева.

На ову акцију са одобравањем гледају и остали пензионери истичући да им је свака помоћ више него диобродошла.

фото: инфоКВпрес

– Уз ново, најављено, повећање пензија, надам се да ћу са попустом за Пензионерску картицу моћи коначно себи и супругу да приуштим одлазак у неку бању – коментарише Краљевчанка Славица Илић.  

Јавном пријављивању за Пензионерске картице на Тргу српских ратника присуствовали су и челници локалних самоуправа Краљева, Рашке, Врњачке Бање и Фонда ПИО.