КОШАРКАШИЦЕ КРАЉЕВА СПРЕМНЕ ЗА ОДЛУЧУЈУЋИ МЕЧ У БОРБИ ЗА ТИТУЛУ  

И самим пласманом у финале плеј-офа националног шампионата кошаркашице Краљева већ су оствариле историјски успех, а сада су стигле на само један корак од освајања титуле првака државе.

Иако је актуелни шампион Црвена Звезда повела у финалној серији са 2:0, популарне „малене“ су са две узастопне победе направиле велики подвиг и изједначиле укупан скор, па ће одлука о новом шампиону пасти у сутрашњој мајсторици (18.30) у Београду.

Свесне велике шансе која се указала овој генерацији, Краљевчанке истичу да су спремне да учине све и да је искористе, иако Црвена Звезда има предност домаћег терена у одлучујућем мечу. 

фото: инфоКВпрес

– Већ смо једном у финалној серији славиле у престоници, па зашто не би и други пут – храбро поручују кошаркашице Краљева. 

У својој богатој спортској историји Краљево још чека своју прву титулу првака државе у екипним, такозваним лопташким спортовима у сениорској конкуренцији. Пре кошаркашица, прилика се указала одбојкашима Рибнице 2007. године који су у финалној серији ипак поражени од новосадске Војводине. 

Краљевчани се надају да је после укупно три трофеја националног купа, сада коначно време и да шампионски наслов стигне крај Ибра.