ДРУЖЕЊЕ МАЛИШАНА СА ПРИПАДНИЦИМА МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Дана полиције и крсне славе – Свете Тројице, у централном градском парку у Краљеву одржана је тактичко-технички збор и приказ дела опреме и средстава којима располажу припадници полиције, Жандрамерије и ватрогасно-спасилачке јединице.

фото: инфоКВпрес

На овој смотри која је без сумње највише обрадовала краљевачке малишане, посетиоци су били у прилици да погледају службена возила и мотоцикле, да се упознају са наоружањем и опремом, као и да присуствују симулацији гашења пожара специјалном пеном.

фото: инфоКВпрес

– присуство грађана овој смотри у великом броју показује да имају поверење у нас што нам много значи. Сваким даном дајемо све од себе да то поверење у у потпуности оправдамо – каже Јовица Дошић, командир полицијске испоставе Краљево.

фото: инфоКВпрес

Овом приликом раздрагани малишани могли су и да се провозају полицијским возилима, испробају део полицијске опреме, укључе сирену и упознају се са полицијским псима, као и да се ближе упознају са позивом полицајца. А, да је ова „акција“ у потпуности успела, најбоље су показали широки осмеси на њиховим лицима.

фото: инфоКВпрес

фото: инфоКВпрес

фото: инфоКВпрес

фото: инфоКВпрес