СЛОГА ОСТАЛА БЕЗ ПРВОГ ТРЕНЕРА

После одличних партија у првих седам кола пролећног дела Српске лиге „Запад“ у којима су остварили четири победе, два ремија и један пораз, фудбалери краљевачке Слоге изненада су остали без шефа стручног штаба Душана Ђокића који је одлучио да напусти клупу „белих“ и преузме омладинце Вождовца.

Душан ЂОКИЋ – фото: инфоКВпрес

Према речима сада већ бившег стратега краљевачког српсколигаша који је оставио више него позитиван утисак међу љубитељима фудбала из града на Ибру, ангажман у Вождовцу за њега је нови изазов и искорак у каријери.

– Прихватио сам позив клуба за који сам наступао у два наврата. Из Слоге носим лепе успомене и надам се да ће успети да избори опстанак у Српској лиги – поручио је Ђокић.

фото: инфоКВпрес

Овај потез некадашњег центарфора Црвене Звезде изненадио је све у клубу на којем је сада незахвалан задатак да у што краћем року пронађе новог тренера спремног да екипу преузме на половини другог дела сезоне и упусти се у незахвалну „мисију опстанак“.

– Ђокић је одлично радио и сигурно је заслужио да направи корак даље у каријери, али ово је велики ударац за нас у сред полусезоне – каже Александар Мијатовић, предсдник Слоге. – На гостовању Мачви у Богатићу екипу ће предводити тренери из стручног штаба Бранислав Ђурић и Александар Божовић, а учинићемо све да до наредног викенда и меча против Смедерева пронађемо дугорочније решење.