ГРАДСКИ БАЗЕН ЗА ВРЕЛЕ ДАНЕ

Иако се последњих година отворило неколико приватних базена и купалишта, градски базен у центру града и даље је, и то пуне четири деценије, омиљено уточиште Краљевчана од летње врућине. 

Тако ће, без сумње бити и овог лета, а посетиоци ће сваког дана од 11 до 18 сати моћи да се купају по прошлогодишњој цени дневне улазнице од 300 или сезонске по цени од 4.000 динара.

– О квалитету воде у базену, по којој смо познати у читавом региону, старају се стручњаци краљевачког Завода за јавно здравље који три пута недељно обављају узорковање, а о безбедности купача брину се професионални спасиоци – каже Срећко Бојанић, директор Спортског центра „Ибар“.

Ово предузеће коме је поверено управљање јавним спортским објектима у Краљеву одлучило је да додатни попуст на сезонске улазнице одобри породицама са троје или више деце, односно власницима „3+“ картица.

– Бесплатним сезонским картама наградићемо и најбоље основце, средњошколце и студенате са територије Краљева – додаје Бојанић. – Сезонске пропуснице поклонили смо и нашим младим херојима Филипу Трифуновићу и Марку Миленковићу који су недавно спасили два суграђанина из Ибра.