СТАСАВАЈУ БУДУЋИ АСОВИ

На недавно одржаним 12. Олимпијским спортским играма ученика Републике Србије у Новом Саду, мушка кошаркашка екипа краљевачке Гимназије освојила је прво место и представљаће нашу земљу на Ђачкој олимпијади у Кини.

Тим поводом, градоначелник Краљева др Предраг Терзић је са својим сарадницима уприличио пријем за златну кошаркашку екипу Гимназије у саставу: Огњен Матовић, Вукашин Мушикић, Вук Јевтић, Војин Гојковић, Вук Димитријевић, Војин Шоботовић, Огњен Васић, Филип Вучковић, Огњен Каличанин и Страхиња Костић, пожелевши им успех у Кини и да достојно представљају своју земљу, осврнувши се и на бројне кошаркаше асове који су стасали у граду на Ибру.

фото: инфоКВпрес

Истовремено, градоначелник Терзић је примио и младе краљевачке атлетичаре, ученике основних и средњих школа, који су недавно донели пет одличја у свој град – Марка Брковића из ОШ „Димитрије Туцовић“ који је освојио златну медаљу у скоку у даљ, Ненада Којовића из ОШ „Драган Ђоковић Уча“ сребрног у трци на 300 метара,  и освајаче бронзаних медаља Магдалину Марковић из ОШ „Четврти краљевачки батаљон“ у бацању вортекса, Јану Савић из Економске школе у трци на 400 метара и Благоја Корићанина из Медицинске школе  у скоку у даљ.