ТРАДИЦИОНАЛНИ ДАН УСПЕШНИХ

Основна школа „Четврти краљевачки батаљон“ пригодном свечаношћу у школском дворишту традиционално је обележила „Дан успешних“ – дан посвећен најуспешнијим ученицима и наставницима.

Овом приликом уручено је укупно 330 награда за 55 наставника и 165 ђака који су освојили једно од прва три места на републичким, окружним, општинским , па чак и међународним такмичењима знања и који су остварили запажене резултате на литералним и ликовним конкурсима, као и спортским надметањима.

Својим успесима нарочито се истакла Искра Васиљевић, ученица седмог разреда, са освојених чак 17 награда из математике, физике, хемије, биологије и српског језика.

– Драго ми је што своју школу представљам у најбољем светлу, а награде и признања су ми велики мотив да још марљивије учим – скромно каже Искра која је освојила и златну медаљу на међународном такмичењу „Математика без граница“.

Задовољство и понос није крила ни директорка ове угледне образовне установе Марина Вучинић.

– Поносни смо на наше ђаке и наставнике – нагласила је директорка школе. – Потрудили смо се да им се одужимо скромним поклонима и тако им се захвалимо што су на сјајан начин представљали своју школу и свој град.