ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРЕДРАГ ТЕРЗИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ

Оставку на место градоначелника поднео сам јер желим да неколико месеци пре локалних избора овдашњој опозицији пружим шансу да се добро припреми па да коначно покуша да освоји ту толико жељену власт, да покаже народу шта и колико уме, а управо ће народ на гласачким местима бити најбољи судија.

Овако је у телефонском разговору др Предраг Терзић, градоначелник Краљева у појаснио разлоге о превременом напуштању те функције.

– Уопште се не ради о било каквој наредби или налогу руководства СНС већ, како сам рекао, пружању шансе опозицији. А, Краљевчани ће и на наредним изборима знати да цене оно што смо заједно урадили током минулих година, од отварања нових радних места, до изградње станова, школа и нових путева. Уверен сам да ће СНС поново остварити убедљиву победу, а ја ћу се свакако наћи на изборној листи као кандидат за одборника – додао је Терзић који је пре десетак дана изабран за председника Градског одбора СНС у Краљеву.

Предраг ТЕРЗИЋ – фото: инфоКВпрес

На место градоначелника Краљева др Предраг Терзић изабран је након локалних избора 2016. године, а поверење за други мандат одборници локалног парламента указали су му и у августу 2020. На овај начин  постао је и први председник општине или градоначелник Краљева који је у последње три деценије, односно од поновног увођења вишепартијског система, најпре почео и завршио свој четворогодишњи мандат и потом везао још један узастопни на челу града на Ибру. 

– До избора новог градоначелника обављаћу ту функцију у техничком мандату – поручио је др Предраг Терзић.