УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ СПОРТИСТИМА КРАЉЕВА У 2023. ГОДИНИ

Уз пригодну свечаност и у присуству бројних гостију, истакнутих спортиста и спортских радника, као и челника локалне самоуправе, вечерас су уручена признања најуспешнијим краљевачким спортистима, тренерима и клубовима у прошлој години. 

фото: инфоКВпрес

У традиционалној анкети овдашњег Спортског савеза, за најбољу екипу у протеклој години проглашен је Бициклистички клуб „Металац“ чији су чланови Душан Рајовић и Јелена Ерић уједно изабрани и за најбоље спортисте града на Ибру у 2023. док је признање за најбољег тренера припало Николи Јовановићу из ЖКК Краљево.

фото: инфоКВпрес

У јуниорској конкурецији најбољи су Вук Базић и Ања Богдановић из Кајак клуба „Ибар“, код кадета бициклиста Огњен Алексић и рукометашица Миа Ђекић, а међу пионирима бициклисткиња Ирина Јовановић, као и кајакаш Вања Базић и одбојкаш Вукашин Бајовић.

фото: инфоКВпрес

За најбољег спортског радника проглашен је Бранислав Пауновић из АМСК „КВ рејсинг“, а посебно признање за допринос и афирмацију краљевачког спорта завредили су Слободан Поповић, Станоје Костић, Станиша Јовановић, Драган Нешковић, Ђорђе Коковић, Драган Тодорић и постхумно Радован Радуловић Руле и Зоран Миловановић.

Овом приликом специјална признања уручена су Александру Луковићу, Николи Лепојевићу, Драгану Шкрбићу, Српском атлетском савезу и Фудбалском савезу региона Западне Србије.