ВОЛВО СЕ “ЗАКУЦАО” У АУТОБУС

У саобраћајном удесу аутобуса и путничког аутомобила који се, под још неразјашњеним околностима, догодио око 16.15 на Ибарској магистрали у насељу Чибуковац, на деоници Краљево-Рашка, погинула је једна особа, док је једна особа задобила тешке повреде. 

Како се претпоставља, несрећа се догодила када се „волво“, београдске регистрације, крећући се из Рашке према Краљеву,  највреоватније покушавајући да претекне возила испред себе, сударио са аутобусом „Колашин превоз“, такође београдских регистарских ознака, који је долазио из супротног правца.

фото: инфоКВпрес

Од силине ударца средовечни возач „волвоа“ је на месту преминуо, док је његова сапутница која се налазила на сувозачевом месту у веома тешком стању и без свести санитетом превежена у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву.

фото: инфоКВпрес

Нико од путника из аутобуса није теже повређен, двоје је са лакшим озледама ипак превентивно збринуто у краљевачкој болници, док су остали прешли у други аутобус.

Због удеса и увиђаја саобраћај је на овој веома прометној магистралној деоници у потпуном прекиду, па се возила преусмеравају на друге правце.