АПЛИКАЦИЈА “ТРИ ПЛУС”

Породице са троје и више деце које су до сада оствариле право на поносну картицу „Три плус“ од наредне године моћи ће да користе и мобилну апликацју која ће им омогућити да лакше остваре попусте у више од 2.500 објеката широм Србије.

Како се могло чути на промоцији у Краљеву, осим попуста апликација ће родитељима донети нове погодности. Тако ће постојати лични QR код за сваког родитеља који је остварио право на поносну картицу, могућност бесплатног паркинга, развијена друштвена мрежа  у којој породице са троје и више деце могу размењивати или поклањати гардеробу, обућу или уџбенике, могућност плаћања рачуна са попустом, онлајн приступ „Три плус продавници“ и свакодневна обавештења о значајним информацијама.

фото: инфоКВпрес

– У фокусу борбе против беле куге управо су породице са троје и више деце јер то је једина гаранција да ће нас бити и у будућности. Град Kраљево је одмах прихватио наш предлог за умањење рачуна јавних предузећа, а брине и о вишедетним породицама на територији која није покривена погодностима „Три плус“ програма. Лепо је када видите да нисте сами, а у овом граду и у овој држави то нећете бити – рекао је Владица Гавриловић, председник Покрета за децу „Три плус“.

Овом приликом, градоначелник Краљева др Предраг Терзић је нагласио да је нреопходно да сви заједно – држава, градови и општине, као и удружења, раде на томе да се Србија избори са белом кугом.

фото: инфоКВпрес

–  Захвалан сам великом броју предузећа са територије Kраљева која су смањила цене услуга или робе за породице са више деце – поручио је први човек града на Ибру. – То је начин да сви заједно кажемо велико хвала мајкама и очевима који имају троје, четворо или петоро деце, а за некиолико месеци имаћемо још лепих вести за њих.