РОКЕНРОЛ ФЕШТА НА ГРАДСКОМ ТРГУ

Уз добру атмосферу и велику количину позитивне енергије,  на Тргу српских ратника у центру Краљева синоћ су своје концерте под отвореним небом „отпрашили“ Ван Гог и Освајачи.

Замишљени као предновогодишњи концерти у организацији Културног центра „Рибница“, наступи легендарних и веома популарних рокера разгалили су око две хиљаде Краљевчана који су били у прилици да дуже од три сата уживају у квалитеној свирци и својеврсној рокенрол фешти.

фото: инфоКВпрес

Прећени константним хорским певањем публике за време готово сваке песме, енергичнинм наступом Ван Гог је и овог пута потврдио зашто се, с правом, сврстава међу најзначајнија имена домаће рок сцене.

фото: инфоКВпрес

– Одушевљен сам што има оволико младих, што су родитељи на концерт довели и своју децу. Има наде за рокенрол – поручио је са бине Ђуле, фронтмен Ван Гога.

фото: инфоКВпрес

Добра атмосфера и штимунг на централном тргу у граду на Ибру настављени су и за време наступа прекаљених „Освајача“. Очекивано,  краљевачка рок публикa посебно је уживала за време песама са албума „Крв и лед“ који је обележио први део каријере овог бенда.