ПРИЈЕМ ЗА “КРАЉЕВСКЕ КРУНЕ”

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић уприличио је пријем за младе играче и тренере Клуба америчког фудбала „Краљевске круне“ који су ове такмичарске године освјили чак три шампионске титуле у својим узрасним категоријама.

Насловом првак државе, наиме, окитили су се пионири, кадети и јуниори овог клуба, што до сада у једној сезони није пошло за руком ниједном спортском колективу из града у такозваним колективним спортовима.

фото: инфоКВпрес

– Својим ентузијазмом, трудом и упорношћу ови млади играчи су, на челу са својим тренерима и председником клуба Срђаном Ђосићем, у наш град донели три трофеја шампиона државе у три селекције, а таквим успехом не могу да се похвале ни наши најпознтији клубови у било ком спорту. Поносни смо на „Краљевске круне“ и потрудићемо се да уз подршку локалне самоуправе и у наредним годинама и даље освајају пехаре и донесу титулу и у сениорској конкуренцији – рекао је овом приликом градоначелник Терзић.

фото: инфоКВпрес

Председник и тренер „Краљевских крунса“ Срђан Ђосић истакао је да су у клубу сви задовљони постигнутим резултатима, као и да се све више младих Краљевчана одлучује да тренира амерички фудбал.

– Веома је важно да се деца баве било којим спортом и физичком активношћу, да се склоне са улице – поручио је Ћосић. – У клубу негујемо праве, истинске вредности, а наши чланови редовни су учесници хуманитарних акција. Једну смо управо реализовали и ових дана уручићемо поклоне малишанима на лечењу у Дечјем диспанзеру.