И ДАЉЕ НА ДВА ФРОНТА

После дуже паузе пред кошаркашима Слоге из Краљева је згуснут распоред у наредних петнаестак дана и наставак борбе за бодове на два фронта – националној КЛС и регионалној АБА 2 лиги.

Одмах после дуела у Земуну против Младости у домаћем првенству предстојећег викенда, Краљевчани већ у понедељак путују за Широки Бријег у БиХ где ће у оквиру последњег „балона“ лигашког дела АБА 2 лиге одиграти три утакмице.

У дворани „Пецара“ Слога ће најпре наредног уторка за ривала имати словеначки Хелиос, неприкосновеног лидера на табели, потом на истом месту у четвртак следи меч против македонског Пелистера из Битоља који би могао да буде и одлучујући за пласман у плејоф, док ће у недељу снаге одмерити са Сутјеском из Никшића.    

– Неколико екипа има скор 6 победа и 4 пораза и све гаје амбиције да се нађу међу осам и изборе плсасман на завршни турнир у Домжалама – каже Марко Димитријевић, шеф стручног штаба Слоге. –
Нама ће по свему судећи одлучујући меч бити против Пелистера. Имамо исти учинак до сада, а у једнокружном систему такмичиња пресудну улогу има међусобни скор.