СМЕЊЕН ТРЕНЕР СЛОГЕ МАРКО ДИМИТРИЈЕВИЋ

После укупно седам везаних пораза, од којих три у АБА 2 лиги и чак четири пред својим навијачима у домаћем првенству, руководство КК Слога из Краљева одлучило је да прекине сарадњу са првим тренером Марком Димитријевићем.

У последња три кола „Адмирал бет Кошаркашке лиге Србије“ екипу ће са клупе предводити досадашњи Димитријевићев први помоћник, такође некадашњи првотимац „белих“, Саша Ђорђевић, а остаје да се види хоће ли он бити и дугорочно решење или ће се управа клуба, на челу са председником Ненадом Крстићем, одлучити да током летње паузе за шефа стручног штаба именује новог тренера.

фото: инфоКВпрес

Током свог мандата, смењени Димитријевић је предводећи Слогу остварио један од најзначајних успеха у историји клуба пласманом у регионалну АБА 2 лигу, али су бројни кадровски и, пре свега, финансијски проблеми у клубу, допринели да ове сезоне „бели“ остваре слабије резултате од очекиваних.

Нови тренер Саша Ђорђевић у новој улози наћи ће се већ овог викенда на гостовању Спартаку у Суботици, мада је током сезоне већ  предводио екипу на утакмицама док је Димитријевић био суспендован.