ПОКУШАЛИ ДА ПРИКРИЈУ УБИСТВО

Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву ухапсили су браћу Д.В. (25) и Д. В. (26) из Трстеника, као и К.Р. (21) из Крушевца, З.В. (51) и Д.Л.(73), обојица из Трстеника, због сумње да су починили тешко убиство.

Сумња се да су они, прексиноћ око 22 сата, након свађе и туче са четрдесетједногодишњаком из Трстеника, у и испред једног угоститељског објекта у месту Рудно, ушли са њим у аутомобил марке „фолксваген“ и док је управљао возилом, задали му више удараца по глави и телу.

Потом га је, како се сумња, Д.В. више пута посекао ножем, након чега је четрдесетједногодишњак возилом слетео с пута. Сумња се да су браћа Д.В. и Д. В. из Трстеника наставили да брутално ударају четрдесетједногодишњег мушкарца који је од задобијених повреда преминуо на лицу места.

Петорица осумњичених терете се да су, како би прикрили извршење кривичног дела, тело четрдесетједногодишњака ставили у такав положај да изгледа као да је настрадао у саобраћајној незгоди.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Краљеву.