КОМЕ СМЕТА ТАБЛА СА НАЗИВОМ УЛИЦЕ?

За сада непознсти починиоци, како се претпоставља највероватније у ноћи између петка и суботе, у новоизграђеном стамбеном блоку у насељу Рибница, срушили су таблу са именом улице названој по браћи Милић, близанцима Срђану и Бобану који су погинули у рату на Космету 1999. године.

Из земље је, буквало, одваљен комплетан метални стуб на којем се налази поменута табла са називом улице, а малобројни станари оближње зграде кажу да су срушену таблу приметили у суботу.

фото: инфоКВпрес

– Није могао стуб сам од себе тек тако да падне. Ово је чист вандализам и бахато понашање. Ко год да је то урадио нема мозга! Убеђен сам чак и да починилац не зна ко су била браћа Милић. Рекоше комшије да су обавестиле надлежне и да ће табла убрзо бити враћана на своје место – каже један од становника овог насеља.

Бранећи отаџбину од НАТО агресора и терориста ОВК, близанци Срђан и Бобан Милић су, подсећамо, као двадесетшестогодишњи официри Војске Југославије у рату на Космету 1999. годин часно дали своје животе, као и њихов годину дана старији брат Горан који је 2000. преминуо од туге за браћом. У знак сећања и захвалности, Краљевчани су у мају ове године улицу у Рибници, у такозваним Воћаревим ливадама где су изграђени станови за припаднике војске, полиције и других служби безбедности, назвали по овим херојима.