МАЛИШАНИ ИЗ ВРТИЋА У ДРАГОСИЊЦИМА ПОСЕТИЛИ ГРАДОНАЧЕЛНИКА КРАЉЕВА

После Ватрогасне јединице, „Топлане“ и краљевачке Железничке станице, малишани припремне предшколске групе вртића у селу Драгосињци код Краљева посетили су и кабинет градоначелника др Предрага Терзића.

фото: инфоКВпрес

У склопу занимљивог пројекта „Упознавање занимања људи“, у пратњи васпитачице Ане Милићевић, предшколци Виктор Матовић, Срна Костић, Стефан Бањац, Лука Пупавац и Јаков Обрадовић, као и његова млађа сестра Дарија, посетили су првог човека града на Ибру како би сазнали које су све његове дужности и обавезе.

фото: инфоКВпрес

– Деци ове посете много значе јер имају прилику да изађу из школских просторија, да буду у непосредном контакту са новим људима и виде како изгледа радно окружење. Након сваке посете они глуме занимања за која су сазнали и опонашају људе које су упознали – каже васпитачица Милиевић додајући да су у плану и посете краљевачким установама културе и јавним предузећима.

фото: инфоКВпрес

Уз цртеже које су му донели као поклон, малишани су овом приликом позвали градоначелника да им узврати посету у њиховом вртићу у Драгосињцима.