РУШИЛИ СВЕ ПРЕД СОБОМ

У несвакидашњој, готово бизарној саобраћајној незгоди која се у ноћи између недеље и понедељка догодила у Краљеву, срећом није било теже повређених особа, али је причињена велика материјална штета.

Како се претпоставља, незгода се догодила у Улици Јована Дерока када су возачи „пежоа“ и „бмв“ највероватније међусобно се тркајући, и то под дејством алкохола, излетели са коловоза при великој брзини и ударили у оближњу кућу уз улицу, у електо стуб и два паркирана возила.

Том приликом „пежо“ је снажно ударио у носећи стуб куће Драгана Кораћа због чега се готово обрушио први спрат, док се „бмв“ закуцао у електо-бандеру и паркиране аутомобиле.

– Срећом па у тој кући није било никога. Оштећена је највероватније и кровна конструкција. Како сада ствари стоје штета је велика и објекат није безбедан. Колико ће коштати поправка или потпуна реконструкциуја спрата и крова утврдиће стручњаци – каже Кораћ.

Према незваничним информацијама, возачи „пежоа“ и „бмв“ прошли су са лакшим повредама и задржани су у полицији до одлуке надлежног тужилаштва.