КОШАРКАШИ СЛОГЕ ДЕБИТУЈУ У АБА 2 ЛИГИ

Кошаркаши краљевачке Слоге утакмицама против Златибора која је заказана за сутра, а потом и против словеначке Крке из Новог Места у четвртак, у оквиру такозваног „балона“ у Чајетини, дебитоваће у регионалној АБА 2 лиги.

У досадашњем току домаће КЛС, Краљевчани су, упркос бројним проблемима са суспендованим и повређеним играчима, остварили више него добар учинак од три победе и једног пораза који су доживели минулог викенда од Војводине у Новом Саду.

Пред дебитантски наступ у АБА 2 лиги први стратег „белих“ Марко Димитријевић истиче да његова екипа није ту само да попуни број већ да ће достојно репрезентовати краљевачку и српску кошарку.

– Нико од играча, осим капитена Стефана Матовића, до сада није наступао у овим такмичењу. Све је то за нас ново искуство, и лига и играње у тим „балонима“, али нећемо бити само посматрачи, већ у сваком мечу идемо на победу – поручује Димитријевић.

За мечеве против Златибора и Крке тренер Краљевчана неће моћи да ралуна на суспендованог Јована Стаменића, али ће у екипи бити новајлија Милош Стајчић који је појачао центарску линију.