ПРОГЛАШЕНИ НАЈУСПЕШНИЈИ СПОРТИСТИ КРАЉЕВА

У традиционалној анкети Спортског савеза Краљева, за најбољу екипу града на Ибру у протеклој години проглашен је Кошаркашки клуб Слога која је први пут у својој богатој историји остварила пласман у регионалну АБА 2 лигу.

Признање најбољег спортисте припало је кошаркашу Стефану Матовићу, капитену Слоге, а за најбољег тренера Марку Димитријевићу, шефу стручног штаба овог клуба. За најбољу спортисткињу проглашена је Драгана Гобељић, капитен Женског кошаркашког клуба „Краљево“ која је ово значајно признање завредила и 2020., док је Бранислав Пауновић из Ауто-мото клуба „КВ рејсинг тим“ најуспешнији спортски радник у минулој години.

фото: инфоКВпрес

У конкуренцији јуниора за најбоље су проглашени рукометашица „Металца“ Јована Пантовић и боксер Урош Чингелић, код кадета кајакашица „Ибра“ Ања Богдановић, њен клупски друг Вук Базић и боксер „Металца“ Христофер Димитров, а међу пионирима млади кајакаш Давид Жели и рукометашица Лена Андрић.

Признања лауреатима, као и добитницима признања за развој краљевачког спорта, биће уручена на пригодној свечаности која би требало да се одржи до краја овог месеца.