УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА КОШАРКАШЕ СЛОГЕ

фото: инфоКВпрес

Освајањем другог места у лигашком делу „Адмирал бет Кошаркашке лиге Србије“ кошаркаши Слоге из Краљева изборили су пласаман у домаћу Суперлигу, као и право да се наредне сезоне такмиче у регионалној АБА 2 лиги, што је један од најзначајнијих успеха у клупској историји.

Тим поводом играче краљевачког суперлигаша, предвођене првим тренером Марком Димитријевићем и члановима стручног штаба и управе клуба, примио је др Предраг Терзић, градоначелник Краљева.

фото: инфоКВпрес

– Надам се да је овај велики успех добар темељ и важан корак напред у стабилизацији клуба. Краљево као град кошарке заслужује свог представника у регионалном такмичењу и верујем да се Слога тамо неће задржати само једну сезону. Учинићемо све да помогнемо још више него до сада и на финансијском и на организационом плану – рекао је градоначелник Терзић

.Према речима тренера Марка Димитријевића, уз подршку верних навијача, агилне нове управе и локалне самоуправе, Слога се полако враћа на стазу старе славе, а да на њој и остане неопходно је да се добри резултати остварују у континуитету.

фото: инфоКВпрес

– Ако у АБА 2 проведемо само једну сезону и занемаримо КЛС, ништа нисмо урадили. Већина играча ће остати на окупу и наредне сезоне, довешћемо појачања и надам се склопити тим кадар да одговори изазовима на свим фронтовима – нагласио је Димитријевић.

У оквиру домаће Суперлиге, краљевачке „беле“ очекује дуел против новосадске Војводине који се игра на две победе. У међувремену, екипу је споразумно напустио Бараћ, а на његово место стигао је Николић који је у минулом периоду играо за Нови Пазар.