ИЗГОРЕО АУТО У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

У пожару који су синоћ, око 19.30, у гаражи породичне куће Оље Реметић у Врњачкој Бањи, како се претпоставља, подметнули засад непознати починиоци, нико није повређен али је у потпуности изгорео џип „ленд ровер“.

По речима власнице, у моменту када је пожар избио она се са кћерком налазила у кући, док је супруг мало раније са сином отишао до града.

– За пожар ми је јавила комшиница. Врата од гараже су била отворена и највероватније да су починилац или више њих у пролазу убацили нешто запаљиво. Видела сам испод аута пламен жуте боје, налик на бакљу или запаљиви коктел. Ослободила сам псе који су били у близини. Онда су пристигли ватрогасци, али је ватра већ захватила цело возило – рекла је, поред осталог, Реметићка у полицији.

Она је додала на ни са ким није у свађи, али и да на друштвеним мрежама са једног инстаграм профила већ извесно време трпи увреде,  претње и понижавање.

– Већ две године, сестра и ја смо жртве невиђеног говора мржње на друштвеним мрежама. Не знам шта је крајњи циљ свега тога. 

Како сазнајемо у Полицијској управи у Краљеву, у току је истрага и утврђивање свих околности под којима је избио пожар.