КОШАРКАШИ КРАЉЕВАЧКЕ СЛОГЕ ЗАПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ

Прозивком играча и првим кондиционим тренингом на атлетском стадиону крај Ибра, кошаркаши краљевачке Слоге започели су припреме за предстојећу сезону у којој их очекују надметања на три фронта – АБА 2 Лиги, Кошаркашкој лиги Србије и Купу Србије.

Из прошлосезонског састава који је остварио један од историјских успеха пласманом у регионално такмичење, у екипи су остали капитен Стефан Матовић, Ђорђе Симеуновић, Јован Стаменић и млади Богдан Савић. До сада су „беле“ појачали Немања Николић из Новог Пазара, Лазар Ђуровић из румунске лиге, интернационалци Жад Калили из Либана и Димитријус Андервуд са америчког Чарлстон колеџа, а преговара се са још двојицом кошаркаша.

фото: инфоКВпрес

– Циљ нам је да се добро представимо у АБА 2 лиги, али је приоритет да поновимо висок пласман у КЛС како би наставили континуитет добрих резултата – каже Марко Димитријевић, први тренер „белих“.

Комплетне припреме играчи Слоге обавиће у Краљеву. Планирано је девет контролних утакмица, од којих је прва 27. августа против ОКК Београда у хали крај Ибра.