СВЕЧАНИ ДОЧЕК КОШАРКАШИЦАМА КРАЉЕВА

Неколико стотина Краљевчана дочекало је вечерас сребрне кошаркашице Краљева, вицешампионке националног првенства, на Тргу српских ратника у центру граду.

Свечани дочек краљевачких кошаркашица уприличен је након завршене финалне серије плеј-офа првенства државе у којој су „малене“, после пет неизвесних утакмица, ипак поражене од актуелног првака Црвене Звезде, укупним резултатом 2:3.

фото: инфоКВпрес

Упркос томе што им је шампионска титула „за длаку“ измакла, Краљевчанке су оствариле један од највећих успеха у клупској и историји спорта у свом граду, потврдивши и доказавши током читаве минуле сезоне да се с правом сврставају међу најбоље клубове не само у Србији, већ и у региону.

фото: инфоКВпрес

– Недостајао нам је тај мали корак да прву титулу шампиона државе у екипним спортовима донесемо у Краљево. Надам се да ће нам то поћи за руком наредне сезоне, а ја се нећу пензионисати док не остваримо тај сан – рекла је Драгана Гобељић, капитен ЖКК Краљево, двострука добитница признања најбоље спортисткиње града на Ибру, изражавајући велику захвалност локалној сампуправи и навијачима за велику подршку током целе сезоне.

фото: инфоКВпрес

– Видимо се на истом месту догодине да прославимо титулу – поручиле су „малене“ на крају вечерашњег скупа.