УХАПШЕН ДОКОНИ УЗБУЊИВАЧ

Брзом и ефикасном акцијом припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву ухапсили су Краљевчанина С.В. (42), осумњиченог да је у недељу увече телефоном позвао дежурну службу Полицијске управе и пријавио да је у једном познатом краљевачком угоститељском објекту, у којем је у току било свадбено весеље, постављена бомба.

Полиција је одмах по пријави изашлa на лице места, запослени и гости су хитно евакуисани, а након контрадиверзионог прегледа утврђено је да је дојава лажна, па је весеље у објекту несметано настављено.

Због сумње да је починио кривично дело изазивање панике и нереда, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву.

А, због чега је С.В. упутио лажну дојаву о бомби за сада се само нагађа. Краљевачком чаршијом круже разне приче, од тога да је у питању љубомора или неслана шала, као и да је лажну дојаву упутио незадовољни сват по дејством алкохола, комшије због буке, неко ко је очекивао позив на свадбу али га није добио или чак неко са младине или младожењнине стране…